Navigation

Bitcoin: berichten 6 miljard aankoop Bulgaarse overheid - onwaar

Er zijn berichten op Twitter en in de media waarin wordt beweerd dat Bulgarije 200.000 Bitcoin heeft gekocht met een huidige waarde van ongeveer 6 miljard dollar.


Deze berichten zijn misleidend en onwaar. De reden dat Bulgarije zelfs al 213.000 Bitcoins bezit komt door een inbeslagname in 2017. De autoriteiten hebben deze Bitcoins in beslag genomen van een groep die door de Bulgaarse overheid als criminelen werd aangemerkt.


Volgens het Zuidoost-Europese Wetshandhavings centrum (SELC) had deze groep de computers van de Bulgaarse douane gehackt en het systeem gemanipuleerd om hun partnerbedrijven in staat te stellen goederen te importeren zonder daar belasting over te betalen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.