Navigation

Opening call by David Buik

De Dow Jones doorbrak gisteren de 38.000, terwijl de S&P 500 een nieuw record bereikte in aanhoudende positieve marktontwikkelingen, met Europa dat zich hierbij aansluit. De olieprijs staat op $79 en de obligatierendementen blijven stabiel. Extra stimuleringsmaatregelen in China hebben geleid tot een stijging van meer dan 3% in de Hang Seng vanochtend. De openingssignalen tonen veerkracht, waarbij de FTSE 11 punten stijgt naar 7505, de DAX 14 punten naar 16691, de CAC 6 punten naar 7421, en de DJIA 6 punten lager staat op 37.995.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.