Navigation

NIEUW: 'Buy the Dip & Sell the Rip'

NIEUW: 'Buy the Dip & Sell the Rip'

Op onze website introduceren we een spannend nieuw onderdeel in onze feed, genaamd Buy the Dip and Sell the Rip. In dit segment richten we ons op korte termijn aankopen en verkopen.

  • Nieuw segment: Buy the Dip and Sell the Rip, gericht op korte termijn aankopen en verkopen.
  • Amusement: Dit segment is puur voor vermaak. De meeste beleggers verliezen geld met korte termijn handel.
  • Strategie: Aandelen kopen of verkopen met potentieel voor snelle rebounds en binnen een paar dagen verkopen.
  • Database: Je kan deze berichten terugvinden in onze database door te zoeken op: SCEBDSR of BDSR of Buy the Dip and Sell the Rip (niet hoofdletter-gevoelig)

We willen met nadruk vermelden dat dit segment puur ter vermaak dient, en we benadrukken dat de meeste beleggers geld verliezen met dit soort korte termijn handel.

Het idee is om aandelen te identificeren die op dagbasis wellicht een snelle rebound kunnen laten zien. Deze kopen we dan aan met de intentie om ze binnen een paar dagen, of zelfs op dezelfde dag, weer te verkopen met als uitgangspunt winst te maken.

Omgekeerd gaan we ook kijken naar aandelen die mogelijk te ver zijn gestegen binnen een neerwaartse trend, met het doel deze te verkopen. Dit kan uiteraard alleen bij aandelen waar ook een makkelijke manier is om short te gaan.

De resultaten van deze strategie worden bijgehouden en regelmatig gepubliceerd, zodat jullie de voortgang kunnen volgen. Nogmaals, het is belangrijk om te benadrukken dat dit alles in de eerste plaats voor amusement is bedoeld en dat korte termijn handel meestal verliesgevend is voor beleggers.

We gaan binnenkort van start en zodra de eerste kans zich voordoet ondernemen we actie. We blijven selectief in onze aanpak. Dit betekent dat we niet te veel openstaande posities willen hebben wanneer we deze strategie toepassen. Er gaan ook dagen voorkomen waarop er niets gebeurt en dagen waarop er meer actie is.

Heb je vragen over dit nieuwe onderdeel? Aarzel niet en stuur ons een mailtje op info@scetrader.nl. We horen graag van je!

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.