Navigation

Buy the Dip & Sell the Rip: huidige openstaande posities en rendement

Buy the Dip & Sell the Rip: huidige openstaande posities en rendement

Dit is een overzicht van de openstaande posities en de gesloten posities bij het onderdeel buy the dip and sell the rip dat onlangs als nieuw onderdeel op de website is toegevoegd. Hier staat de uitleg en hier is een overzicht te vinden.

Alleen NN Group $NN, Salesforce $CRM en Viking $VKTX staan momenteel nog open. Sinds de eerste transactie op 14 augustus bedraagt het rendement, exclusief kosten en exclusief het dividend van NN Group (dat bij sluiten wordt toegevoegd) zo'n 4,1%.

Ter verduidelijking: we gebruiken beperkte bedragen zodat het voor iedereen goed is te volgen. Je zou het dus ook maar 10 of maak 100 bij wijze van spreken kunnen bijhouden.

We willen weer de benadrukken op dat dit puur amusement is en dat de meeste beleggers geld verliezen met het korte termijn traden, oftewel dat gaat richting gokken. 

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.