Navigation

Caterpillar: later vandaag de cijfers - sterke speler in cyclisch segment

Caterpillar $CAT, één van de weinige cyclische bedrijven waar we al geruime tijd in zitten, heeft wereldwijd een sterke marktpositie, waardoor het ook in mindere tijden het relatief goed doet. We blijven positief gestemd over de koers van Caterpillar en verwachten verdere stijgingen in de toekomst. We zitten op een up vanaf november 202s toen de koers op 232 dollar stond.

Caterpillar komt voor de opening van Wall Street met de cijfers. Verwacht wordt dat de omzet rond de 17,1 miljard dollar zal liggen, wat een groei van ruim 3% jaar-op-jaar betekent (YoY). De winst per aandeel wordt geschat op 4,75 dollar, een stijging van 23% jaar-op-jaar.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.