Navigation

-->> CDI experiment - >> positie ingenomen

-->> CDI experiment - >> positie ingenomen

Nu helemaal glad met een kleine winst. De eerste long leverde een flink verlies op. De tweede trade short heeft dat verlies omgebogen in een kleine winst. Zonde trouwens dat we niet meteen op de eerste rally short zijn gegaan toen we zagen dat steun het toch niet hield.

Daar komen we goed weg omdat we na een long zijn gedraaid naar een short. Aangezien we veel van de move hebben gemist zijn we voor nu tevreden met een beperkte winst tot verlies. We hebben 1 short MNQ openstaan.

Long gegaan op de Micro NDX (MNQ) met een korte stop en een grotere koop order op lagere niveaus.

Bij deze een podcast met een samenvatting wat we gisteren en tot nu toe vandaag hebben gedaan en lessen die we hebben geleerd. Hier is het overzicht met acties te vinden.

Dit met betrekking tot het Cumulative Delta Indicator (CDI) experiment waar we handelen in futures. Zie hier de uitleg van dit experiment.

0:00
/5:10
  • Elke dag een nieuw bericht met alle informatie waar je de hele dag naar toe kan gaan om wijzigingen te zien.
  • Dagelijks een podcast beschikbaar.
  • Nog steeds het delen van onze eigen charts.
  • Door alles in één bericht te bundelen, is het overzichtelijker.
  • Er kunnen nog steeds notities worden toegevoegd in het dagelijkse bericht.

Disclaimer

De informatie op deze website, inclusief maar niet beperkt tot analyses, meningen, en aanbevelingen, is uitsluitend bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden. Deze informatie is geen beleggingsadvies en moet niet worden beschouwd als een aanbeveling om effecten, aandelen, of andere financiële producten te kopen of verkopen.

Beleggen brengt risico's met zich mee, inclusief het risico van verlies van het volledige geïnvesteerde kapitaal. De waarde van beleggingen kan fluctueren en eerdere prestaties bieden geen garantie voor toekomstige resultaten. U wordt sterk aangeraden om onafhankelijk advies in te winnen van een gekwalificeerde financiële adviseur voordat u beslissingen neemt op basis van de informatie die op deze website wordt verstrekt.

Hoewel we ernaar streven om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, kunnen we geen garanties geven over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of geschiktheid van de verstrekte informatie. We zijn niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die kan voortvloeien uit het gebruik van of het vertrouwen op de inhoud van deze website.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.