Navigation

China: 137 miljard dollar aan goedkope financiering voor huisvestingsprogramma's

China wil 137 miljard dollar aan goedkope financiering injecteren voor huisvestingsprogramma's om de worstelende vastgoedmarkt te ondersteunen.

Dit wordt op een strategisch moment bekendgemaakt aan de vooravond van de ontmoeting tussen Biden en Xi Jinping morgen.

De injectie zal overigens te klein zijn om het verzwakte Chinese systeem te redden waarbij het blootleggen van fraude van belang is. Daar is misschien wel het grootste probleem.

Wel kan deze injectie, samen met andere ondersteuningsmaatregelen, voldoende zijn om problemen vooruit te schuiven en dan te zoeken naar betere oplossingen. Wat dat betreft is dit nieuws mild positief.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.