Navigation

China & VS: CEO's grote bedrijven volgende week op bezoek

Een groep topmanagers van Amerikaanse bedrijven zoals Goldman Sachs, Starbucks, Honeywell, UnitedHealth, Nike en Qualcomm reist volgende week naar Beijing.

Ze hopen daar met Chinese functionarissen te praten en informatie uit de eerste hand te krijgen na de afronding van het derde plenum van China, zo meldt de South China Morning Post (SCMP).

Bedrijven proberen politieke spanningen te vermijden omdat voor velen de omzet uit China een belangrijke factor is. Amerikaanse bedrijfsleiders willen direct met de Chinese overheid praten om meer te weten te komen over de economische en politieke beslissingen die tijdens een belangrijke vergadering in China zijn genomen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.