Navigation

China: Xi zou Biden om 900 miljard dollar bail out hebben gevraagd tijdens top - media

Tijdens zijn bezoek aan San Francisco deed Xi een schijnbaar wanhopige poging en vroeg hij president Biden om een aanzienlijke bailout van $900 miljard voor de Chinese economie. Dit schrijft Oliprice waarvan we het artikel aan deze tweet hebben aangehecht.

Xi Jinping staat op het punt zijn heerschappij te verliezen te midden van een ernstige economische crisis op het Chinese vasteland, aldus het artikel.

Deze informatie lekte volgens Oilprice uit via de Communist Party of China (CCP) en wijst op interne facties die Xi's leiderschap willen ondermijnen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.