Navigation

Herhaling: Chips: VS sancties samengevat door researchbureau - ASML

[Dit bericht is op vrijdag in de feed geplaatst en wordt nu onbewerkt herhaald.]

Volgens eerdere rapporten, zoals reeds over geschreven, melden bronnen uit de industrie dat de VS de sancties naar China wil uitbreiden met als volgende focus China's geavanceerde halfgeleiderprocessen.

We hebben hier dus reeds aandacht aan besteed, zie ook onze database. Eén van de meest toonaangevende research bureaus in China zet alles nog eens op een rijtje en dit is verderop in het artikel te vinden.

Bronnen melden dat de bepalingstandaard zal veranderen van de locatie van de uiteindelijke verpakking naar of de oorsprong van de chip en het fotomasker in China zijn vervaardigd.

Naast het opleggen van tarieven zal de bepaling van de herkomst van chips strikt worden gehandhaafd. De norm, die eerder het uiteindelijke verpakkingspunt beschouwde, zal nu teruggaan naar de oorsprong van de front-end productie en het fotomasker.

Handelsoorlog zal aanzienlijk escaleren

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.