Navigation

Chips: rustige reactie op cijfers - aandelen Europa verdeeld - positie ondertoon

AMD, samen met Samsung Electronics, heeft vanmorgen invloed op de Europese halfgeleiderindustrie. Deze aandelen liggen vandaag een beetje lager. ASML $ASML staat bijvoorbeeld minder dan 1% lager. Na de eerdere stijgingen is dit een rustige en ordelijke reactie.

Doordat de cijfers in de chipsindustrie aan de wat magere kant zijn voor het komende kwartaal, qua vooruitzichten die gegeven zijn, kan aangenomen worden dat de reacties mild zijn. Het had veel erger kunnen zijn wat de positieve ondertoon aangeeft.

Het is nog even afwachten, maar de kans is groot dat beleggers snel vooruitgaan kijken. Dan is het mogelijk, ondanks dat deze aandelen misschien wel oververhit zijn, dat ze blijven liggen of stijgen. Nog steeds is er een grote instroom van gelden naar deze aandelen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.