Navigation

Crypto: Chromia sterk hoger - reeds op up - momentum zit mee - 60 cent in zicht

De koers van Chromia $CHR blijft stijgen hoewel het ook volatiel blijft. Wij hebben een positie in deze munt. Chromia heeft niet de beste tokenomics en er zijn ook airdrops, toch is het een goede blockchain.

Uit het verleden blijkt dat het een relatief betrouwbaar bedrijf is. We hadden een extra order geplaatst op 22 cent, maar het is onzeker of die nog geraakt wordt.

Voor nu blijft de koers van Chromia immers stijgen. Bij crypto is het van nature volatiel, dus er kan op een gegeven moment ook een daling plaatsvinden, als waarschuwing. Maar gezien de algehele stemming en het feit dat Chromia ook een sterke propositie heeft voor de toekomst, sluiten we een verdere stijging richting richting 60 cent, niet uit.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.