Navigation

Comcast: Sky schrapt 1000 banen - verschuiving internet-tv - geen verstoring

Sky wil ongeveer 1.000 banen schrappen, ongeveer 4% van het personeelsbestand in het VK. Dit vanwege de verschuiving van satelliet-tv naar internet-tv. Het bericht zien we als een noodzakelijk iets. Het zal geen negatieve implicaties hoeven te hebben voor het bedrijf. De ene tak ziet een afname van groei, en de andere tak ziet juist een toenemende groei. We blijven dan ook bullish op het aandeel.


Het bedrijf focust op de streamingdienst Sky Stream en de smart-televisiedienst Sky Glass, wat resulteert in minder specialisten en zijn er dus minder medewerkers nodig. Vorig jaar schrapte Sky al banen vanwege de overgang van satelliet-tv naar internet-tv.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.