Navigation

Coca-Cola: verhoogt doelstelling bij cijfers - neutraal over aandeel

Coca-Cola $KO heeft zijn jaardoelstelling verhoogd na een sterke stijging in de wereldwijde vraag naar zijn drankjes in het tweede kwartaal. Momenteel doen we niks met het aandeel. De resultaten van Coca-Cola benadrukken de sterke wereldwijde vraag en groei in internationale markten, terwijl de prestaties in Noord-Amerika een punt van zorg blijven.

Ondanks de hogere omzet zag het bedrijf een daling in de nettowinst vergeleken met vorig jaar, wat wijst op uitdagingen in de thuismarkt. Toch tonen de verhoogde jaardoelstellingen van Coca-Cola vertrouwen in toekomstige groei en de veerkracht van het merk op de wereldmarkt. Al met al een lange groeier, maar ons inziens geen outperformer.

Sterke punten:

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.