Navigation

Crypto: Jesse Pollak leidt zowel Base-protocol als Coinbase Wallet - het aandeel

Jesse Pollak, hoofd van het Base-protocol, zei dat hij naast het leiden van het Base-team ook leiding zal geven aan Coinbase Wallet en zich zal aansluiten bij het managementteam van Coinbase.

Jesse gaf aan dat Base en Coinbase Wallet hetzelfde doel hebben, namelijk het on-chain gebruik wereldwijd heel eenvoudig maken en iedereen verbinden met de producten die binnen de on-chain economie worden ontwikkeld.

Het aandeel

Base is een veelbelovend project, maar Pollak heeft eerder geschreven over het gebrek aan duidelijke regelgeving, wat de groei tegenhoudt. Hij heeft hier gelijk in.

Wat betreft het aandeel Coinbase doen we niks, behalve zo nu en dan handelen met kortere trades. Nu verwachten we een winstwaarschuwing door lagere inkomsten op de rente uit stablecoins. (Zie ook dit bericht.)

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.