Navigation

Crypto: US Marshals Service kiest Coinbase Prime - frappant

De U.S. Marshals Service (USMS) heeft gekozen voor Coinbase Prime om zijn large-cap digitale activa te beveiligen en te verhandelen.

Deze beslissing is opmerkelijk, frappant en opvallend, gezien de lopende juridische kwesties waarmee Coinbase $COIN wordt geconfronteerd door diezelfde overheid. Het geeft ook aan dat het bedrijf een sterke positie heeft in de sector. Het aandeel is echter ook heel duur bij de huidige waardering en gevoelig voor de stemming binnen crypto.

Deze keuze volgde op een competitief proces, waarbij de veilige, institutionele cryptodiensten van Coinbase werden benadrukt. Coinbase ondersteunt de wetshandhaving sinds 2014 en werkt samen met verschillende Amerikaanse en internationale agentschappen.

Coinbase Prime, drie jaar geleden gelanceerd, is een toonaangevend platform voor instellingen en grote digitale activahouders. Op 31 maart 2024 beveiligde Coinbase $330 miljard aan activa en registreerde $256 miljard aan institutionele handelsvolume in Q1 2024.

https://www.coinbase.com/nl/blog/u-s-marshals-service-chooses-coinbase-to-safeguard-trade-its-large-cap

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.