Navigation

Crypto: Tyler vreest bankrun Coinbase door IOU's in Bitcoin naar BlackRock

In een tweet stel het pseudoniem Tyler dat Coinbase $COIN mogelijk Bitcoin aan Blackrock verstrekt zonder dat deze transacties op de openbare blockchain worden vastgelegd wat kan leiden tot een bankrun bij Coinbase en en daling in Bitcoin.

Met andere woorden, ze zouden off-chain plaatsvinden via IOU's. We willen hier direct aan toevoegen dat er vooralsnog geen bewijs voor is, maar dat het wel zeker een rol kan gaan spelen in het geruchtencircuit.

We doen niks met Coinbase en sluiten een winstwaarschuwing niet uit zoals laatst geschreven. Dit komt (en staat los van deze geruchten) doordat een lagere rente de winsten op haar stablecoins (rente) negatief gaat aantasten en dit was juist één van de motors achter betere cijfers in de afgelopen kwartalen.

Terug naar de IOU's

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.