Navigation

Coinbase: rechter wijst verzoek af - rechtszaak SEC gaat door

Rechter Failla heeft het verzoek van Coinbase $COIN afgewezen om de zaak met betrekking tot de beschuldiging dat het opereert als een niet-geregistreerde beurs, makelaar, clearinginstelling en via haar Staking Programma 'deelneemt aan de niet-geregistreerde aanbieding en verkoop van effecten' te staken. Failla zal de Securities and Exchange Commission (SEC) toestaan om door te gaan met haar zaak tegen het bedrijf met betrekking tot deze beschuldigingen.

Het aandeel Coinbase

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.