Navigation

Koper: "sneakt" naar boven - reeds long

De prijs van koper $HG is weer voorzichtig aan het stijgen. Wij zitten op een up en blijven op een up zitten. We hebben gekozen voor contracten op september 2024, maar kunnen mogelijk dit wijzigen. Het idee is om contracten te nemen met een looptijd die lang genoeg zijn om te profiteren van een eventueel herstel van China en daaruit voortkomende extra vraag.

Het "probleem" met deze contracten die verder weg liggen in de tijd is dat er weinig volume inzit. Dat maakt het innemen van een positie een stuk moeilijker, maar ook het uitstappen. Dat gezegd hebbende is dit een positie die een doorrol was van een andere long positie in koper die in winst werd afgesloten.

Aangezien we het niet uitsluiten dat er meer upside komt in koper in de komende maanden is het mogelijk dat we ook nog een positie op een andere uitoefenmaand met meer liquiditeit gaan aanschaffen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.