Navigation

Olie: Saudi Aramco ziet sterkere vraag uit China

De CEO van Saudi Aramco heeft opgemerkt dat de vraag naar olie vanuit China sterker is dan aanvankelijk verwacht. Dit nieuws kan gunstig zijn voor de olie-industrie, aangezien een grotere vraag de prijzen kan ondersteunen. Wij zitten op een up in olie en rekenen trapgewijs op een verdere stijging.

Hoewel een sterkere vraag uit China positief is voor de olieprijzen is het belangrijk om de bredere economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een vollediger beeld te krijgen van de situatie. Opvallend is dat andere gegevens uit China juist wijzen op een mogelijke verzwakking van de economie.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.