Navigation

Commodities: beeld verdeeld

In de Amerikaanse handel lieten commodities, ook koper [long], zwakke prestaties zien. Granen waren zwak, wat aangeeft dat deze sector zich weinig aantrekt van de ontwikkelingen in Oekraïne.

Olie [long] beweegt momenteel zijwaarts, maar heeft een aantal hele sterke dagen gekend.

In Azië blijven de futures van ijzererts lager. Ondanks de stimuleringsmaatregelen voor huisvesting in Beijing, die de vraagzijde verbeteren, zijn er zorgen over mogelijke beperkingen op de staalproductie.

Staalbedrijven in de Chinese provincie Yunnan kregen het verzoek om hun productie voor 2023 te beperken tot het niveau van vorig jaar.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.