Navigation

Commodities: koper stabiliseert - Chinese derde plenum beleidsvergadering

Koper [copper] $HG is stabiel gebleven na twee dagen van stijging, terwijl investeerders mogelijke stimulansen in China en renteverlagingen in de VS wegen.

De prijs is opgeveerd van een dieptepunt van twee maanden. Dit opde de hoop op meer uit China. Dit in de aanloop naar de Chinese derde plenum beleidsvergadering later deze maand.

De bewegingen in de koperprijs zijn ook beïnvloed door een stijging van de opnames uit de magazijnen van de London Metal Exchange in Gwangyang, Zuid-Korea.

De positie in het metaal

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.