Navigation

Commodities: koper nu ook los op dynamic trend following - tekenen van doorbraak

De koers van koper lijkt nu verder uitgebroken te zijn. Nadat we op een stijging zijn gegaan vanaf $3,7965 ( high-risk) vertoont koper nu ook tekenen van een doorbraak op basis van dynamic trend following. We zitten trouwens op een up op september contracten 2024, maar er zijn ook andere manieren om te speculeren op een stijging.

Dynamic trend following is een systeem waarbij we trends volgen en bepaalde volatiliteiten eruit filteren. We zijn al voor een echte draai in dynamic trend following op een stijgende trend gestapt op andere parameters en hebben vervolgens nog een keer verzwaard.

Nu, met een bevestiging van dynamic trend following kan dit een signaal zijn dat koper "los is" en mogelijk zelfs een versnelling laat zien in de opwaartse beweging.

Hoewel we ons bewust zijn van de inherente risico's van dynamic trend following en andere motiverende factoren, sluiten we niet uit dat de recente doorbraak in de koperkoers veelbelovend is. We blijven daarom optimistisch gestemd en handhaven onze positie.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.