Navigation

Salesforce: nabeurs met cijfers - kostenbesparingen - visie

Salesforce $CRM zal vandaag nabeurs haar resultaten publiceren. Waarschijnlijk zal het bedrijf voldoen aan de verwachtingen. Niet zozeer omdat er nu een hoge autonome groei is, maar vooral door kostenbesparingen. Salesforce staat onder druk van verschillende grote beleggers om betere prestaties te laten zien.

Nu nog wachten

We wachten op een correctie voordat we opnieuw instappen, of op zeer positieve cijfers in combinatie met prijsactie die een stijgende trend bevestigen. De eerste opwaartse ronde vanaf eind vorig jaar hebben we geen actie op ondernomen.

Op basis van prijsactie lijkt het aandeel er redelijk goed voor te staan. Na de cijfers zullen we weer beslissen. Voor nu ondernemen we nog niets.


Analisten verwachten een omzet van $8,52 miljard, een groei van 10% op jaarbasis, en een winst van $1,90 per aandeel, wat een stijging van 60% op jaarbasis markeert.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.