Navigation

Cypto: Cronos zkEVM testnet opgewaardeerd voor mainnet - niks mee doen

Cronos zkEVM heeft de upgrade van zijn testnet naar Tethys aangekondigd op weg naar de mainnet-lancering die later in 2024 gepland staat. Ontwikkeld in samenwerking met engineeringteams van Crypto.com, Matter Labs, VVS Finance, Fulcrom en Veno, introduceert Tethys verschillende verbeteringen gericht op schaalbaarheid, kostenreductie en verbeterde ontwikkelaarservaring.

Niks met deze munt doem

De upgrade van het Cronos zkEVM-testnet naar Tethys brengt aanzienlijke technologische risico's met zich mee. Zoals bij alle nieuwe technologieën, bestaat er een risico op bugs en kwetsbaarheden die de veiligheid en betrouwbaarheid van het systeem kunnen beïnvloeden.

Hoewel verbeteringen in schaalbaarheid worden beloofd, is het nog onduidelijk hoe effectief deze zullen zijn in een productieomgeving en of ze brede adoptie aantrekken. Daarnaast is de concurrentie in de blockchainruimte hevig, wat het voor Cronos moeilijk kan maken om een dominante positie te verwerven.

Bovendien is Cronos niet volledig gedecentraliseerd, wat vragen oproept over de werkelijke waarde en betrouwbaarheid ervan. Het beheer van Cronos wordt als onbetrouwbaar beschouwd, wat verdere twijfels doet rijzen over de toekomst en veiligheid van het platform.

De betrokkenheid van centrale entiteiten zoals Crypto.com en de problemen rond decentralisatie kunnen de transparantie en eerlijkheid van het netwerk in gevaar brengen. Wij blijven weg.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.