Navigation

CrowdStrike: kostenpost United 500 miljoen door storing - wie gaat betalen

United Airlines heeft kosten van 500 miljoen dollar geleden door de storing bij CrowdStrike. Ook andere luchtvaartmaatschappijen hebben aanzienlijke schade opgelopen. Het is nog onduidelijk wie deze schade zal betalen.

Dit is één van de onzekerheden die nog steeds rond CrowdStrike hangt, en in mindere mate rond Microsoft. We vinden het nog steeds te vroeg om iets met CrowdStrike te doen. Immers, als al deze schadeclaims zich gaan opstapelen, kan dit zelfs voor een bedrijf als CrowdStrike aanzienlijke gevolgen hebben.

Dit ondanks hun dominante positie in de technologische sector. Tevens is het afwachten of de tweede VWAP (gele lijn) alsnog niet wordt doorbroken. (Zie ook eerdere berichten in onze database over CrowdStrike.)

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.