Navigation

Crypto: recap van TreeCap - portfolio manager Mathijs Kriek - de Solana ETF en meer

Crypto: recap van TreeCap - portfolio manager Mathijs Kriek - de Solana ETF en meer

Er gebeurde weer een hoop in zeven dagen tijd met Mt. Gox die Bitcoins is gaan uitkeren, Amerikaanse en Duitse overheden die geconfisceerde Bitcoins gaan verkopen, Bitcoin miners die door de halving gedwongen moeten verkopen tot aan Van Eck die een Solana ETF wil gaan introduceren.

Met als klap op de vuurpijl dat de SEC aankondigde op vrijdagavond dat het Consensys gaat aanklagen in verband met Metamask staking services en beweert dat de liquid staking protocollen Lido (LDO) en Rocket Pool (RPL) securities zijn.

Ondanks het optimisme dat Ethereum geen security is, laat de SEC niet los en dat zal voorlopig nog wel zo blijven aldus Kriek. De portfolio manager vraagt zich opnieuw af of de standpunten van de SEC overeind blijven staan maar ondertussen zit er wel weer veel ruis op de lijn en dat heeft invloed op de koersen. Volatiliteit gegarandeerd zo stelt hij.

Voor wat betreft de Solana ETF; Kriek herhaalt dat zonder futures op een gereguleerde beurs (CME) of duidelijke wet- en regelgeving, de ETF voorlopig in de ijskast blijft staan. Dappere poging, dat zeer zeker. Ook is hij benieuwd of de BlackRocks van deze wereld volgen.

De maand juli zal in het teken staan van de goedkeuring van de US spot Ethereum ETF, de stablecoins binnen EU MiCA regelgeving, macro invloeden inclusief verkiezingen en de nodige token-unlocks. Daarnaast is er de creatie van de Artificial Super Intelligence (ASI) combinatie. Een fusie van Singularity.net, Ocean Protocol en Fetch.AI.

Meer informatie is te vinden in zijn nieuwsbrief op substack of via LinkedIn.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.