Navigation

Coinbase: crypto inkomsten HOOD - te kleine correlatie

De kwartaalinkomsten bij Robinhood uit de cryptohandel bedroegen $31 miljoen tegen $38 miljoen vorig jaar. Dat is een daling van 18%. Mocht de data correleren met Coinbase $COIN, dan zou de daling van de inkomsten van Coinbase wellicht meevallen in positieve zin.

Echter, de verschillen tussen de twee bedrijven zijn te groot. Hoewel Coinbase tijdelijke oplevingen kan vertonen, blijven wij voor nu, om eerdere genoemde redenen, negatief over de langere trend van het aandeel Coinbase.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.