Navigation

SUI: dagelijkse transactievolume ingestort - niks mee doen

Het dagelijkse transactievolume op de Sui $SUI is sterk afgenomen. Deze cryptomunt lijkt weinig nut te hebben en we hebben er ook niet volledig vertrouwen in. Alles wijst erop dat deze munt vooral is gemaakt om insiders te bevoordelen. We verwachten dat op deze manier uiteindelijk de waarde van de munt praktisch nihil kan worden.

Na het bereiken van een historisch hoogtepunt van 65,84 miljoen transactieblokken op 27 juli op Sui was op 2 augustus het aantal transacties gedaald tot ongeveer 1,479 miljoen wat slechts 2% is van het piekniveau.

Dit kan worden toegeschreven aan het einde van MystenLabs' eerste Bullshark-evenement op 28 juli, dat het wijdverspreide gebruik van het 8192-spel promootte.

SuiVision - Sui Explorer, Analytic Tool, Scan Engine
SuiVision is a comprehensive and analytics explorer for the Sui network that enables you to explore and scan for all parallel transactions, accounts, objects, packages, validators, and any other network activities.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.