Navigation

Crypto: aantal kritische signalen in huidige stijging - nu nog geen invloed- wel opletten

Crypto: aantal kritische signalen in huidige stijging - nu nog geen invloed- wel opletten
pro

Het huidige marktsentiment wijst op enkele belangrijke trends die van invloed kunnen zijn op de koers van Bitcoin, zoals hieronder uitgelegd. Gezien deze omstandigheden, historisch gezien, is het mogelijk dat er op een gegeven moment afkoelingsperiode komt. Echter, we weten ook dat de oververhittings-signalen gecombineerd met hype en emotie langer kunnen aanhouden dan rationeel bedacht.

Zodoende blijven we nu nog steeds speculeren op een stijging van de crypto-markt waarbij wel wel waakzaam zijn. We zouden ook bij verschillende munten een "beetje winst nemen" om een psychologisch voordeel te behalen en eventuele stops op het instapniveau of liever zelfs hoger in te stellen.

De minder gunstige signalen

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.