Navigation

Coinshares: uitstroom digitale activa gaat door - BTC

Deze week werden digitale beleggingsproducten voor activa geconfronteerd met een uitstroom van $107 miljoen, waarbij winstnemingen in de afgelopen weken toenemen. Dit schrijft Coinshares.


Bitcoin was opnieuw de belangrijkste focus, met een uitstroom van $111 miljoen, de grootste wekelijkse uitstroom sinds maart. Voor het eerst in 14 weken is de uitstroom bij short Bitcoin gestopt.


De sentimenten voor altcoins lijken echter te verbeteren en compenseren de uitstroom bij Bitcoin en Ethereum. Solana zag de grootste instroom met $9,5 miljoen.

De zomerdip is volop aanwezig, waarbij de wekelijkse handelsvolumes in beleggingsproducten 36% onder het gemiddelde van het jaar staan, maar op de bredere beursmarkt zijn de volumes nog meer afgenomen, 62% lager dan het jaargemiddelde.

Regionaal gezien lag de uitstroom voornamelijk bij twee ETP-providers in Duitsland en Canada, die respectievelijk $71 miljoen en $29 miljoen aan uitstroom zagen.

Ethereum kende een uitstroom van $6 miljoen, wat het totale bedrag voor zowel Bitcoin als Ethereum op $117 miljoen bracht afgelopen week.

Andere opmerkelijke vermeldingen waren XRP en Litecoin, met instromen van respectievelijk $0,5 miljoen en $0,46 miljoen. Uniswap en Cardano hadden een uitstroom van respectievelijk $0,8 miljoen en $0,3 miljoen.

Volume 143: Digital Asset Fund Flows Weekly Report
Outflows of US$107m as profit taking continues

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.