Navigation

Ripple & BoE: bericht uit 2017 wordt door social media als nieuw gebracht

Op social media worden we weer eens voor de gek gehouden of is er per ongeluk (ook dan is het foute boel) verkeerde informatie verspreid met betrekking tot berichtgeving over crypto.

Nu gaat het om een bericht van de Bank of England (BoE) en het Interledger Protocol van Ripple.

Misschien dat wij iets over het hoofd hebben gezien, maar een oud persbericht van de BoE van 10 juli 2017 wordt gebracht alsof het nieuw is.

In dit persbericht van de BoE staat dat de FinTech Accelerator van de Bank of England (BoE) een Proof of Concept (PoC) proef heeft uitgevoerd met behulp van het Interledger Protocol (IP) van Ripple.

Ripple proof of concept
We carried out a proof of concept with Ripple to explore the synchronised movement of two different currencies across two different real-time gross settlement systems linked using Ripple Connect and the Interledger protocol. We wanted to demonstrate how this kind of synchronisation might lower settl…

https://www.bankofengland.co.uk/-/media/boe/files/fintech/ripple.pdf

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.