Navigation

Worldcoin: blijf weg is het devies van Justin Bons

Justin bons, die behoort tot de beste onderzoekers in crypto, heeft via een tweet duidelijk gemaakt dat je uit de buurt moet blijven van Worldcoin $WLD (crypto). Zijn onderbouwing is zoals altijd sterk en het is inderdaad vragen om financiële ellende om je met deze munt te bemoeien. Met andere woorden, het klopt van geen kant.

De token-economie van Worldcoin baart zorgen, met slechts 1% van het totale aanbod in omloop, wat ten koste gaat van particuliere investeerders en ten gunste komt van durfkapitalisten (VC's). Zo schrijft Bons.

Dit kan leiden tot een enorme prijsdaling, waardoor talloze mensen worden getroffen en hun privacy wordt blootgesteld. Historisch gezien hebben dergelijke token-verdelingen geleid tot ineenstortingen, zoals te zien is bij ZEC, ICP en MAPS.

Het merendeel van de 1% voorraad is in handen van vijf professionele market makers, wat bezorgdheid oproept over marktmanipulatie. Bovendien zijn er geen mechanismen om waarde toe te voegen aan de WLD-token, waardoor het minder aantrekkelijk is voor investeerders.

Het gebrek aan positieve vraag en mogelijke verkoopdruk kan leiden tot een aanzienlijke prijsdaling, met risico's voor particuliere investeerders en niet-crypto-gebruikers.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.