Navigation

Crypto: CleanSpark koopt extra tot 160.000 Bitmain S21 miners - al fors gestegen

CleanSpark $CSSK heeft aangekondigd dat ze tot 160.000 Bitmain S21 miners zullen kopen, wat overeenkomt met 32 EH/s. De aankopen geven aan dat het bedrijf meer groei ziet in Bitcoin mining. De koers is sinds eind vorig jaar gestegen vanaf $4 naar bijna $11. Zodoende doen we nu niets met dit hoogst speculatieve aandeel. Mocht er een aanzienlijke correctie komen, dan zien we een kans om opwaarts te handelen in deze miner.

De aankoopprijs voor de eerste 60.000 eenheden is $16,10 per terahash, wat neerkomt op een totaal van $193,2 miljoen. Een extra 100.000 eenheden kunnen door het bedrijf worden aangekocht tegen een vaste prijs van $16,00 per terahash.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.