Navigation

Crypto: Bernstein - verdubbeling koers Riot - CleanSpark kan 50% stijgen

[Zie ook ons eerdere artikel over Riot en CleanSpark]

Bernstein heeft vooruitzichten voor bepaalde Bitcoin-mining-aandelen verhoogd nu de halving (halvering) nadert die gepland staat voor april. De broker heeft Riot $RIOT in de schijnwerpers gezet en ziet een opwaarts potentieel van bijna 100%. Voor CleanSpark $CLSK ziet Bernstein ruimte om ruim 50% te stijgen.

Riot heeft een zwakkere prestatie laten zien in vergelijking met zijn concurrenten. Desalniettemin verwacht Bernstein een verbeterde koersactie voor RIOT, vooral met de verwachte groei van de capaciteit bij zijn Corsicana-faciliteit die in het tweede kwartaal van start gaat. Deze groei wordt gezien als een positieve stimulans voor de toekomstige prestaties van het aandeel.

Volgens de bank hebben bedrijven agressief hun hash-snelheid verhoogd in aanloop naar de halvering, een strategie die doorgaans wordt toegepast om beloningen te maximaliseren voordat ze na het evenement afnemen.

De halvering wordt verwacht uitdagingen te stellen voor miners met hoge kosten, wat mogelijk leidt tot een stillegging van 15% van de Bitcoin-hash-snelheid als de prijzen hun hogere operationele kosten na de halvering niet ondersteunen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.