Navigation

Herhaling: Crypto: ransomware-schade 1 mrd - chainanalyses - Bullish voor HAPI

[Dit bericht is op donderdag in de feed geplaatst en wordt nu onbewerkt herhaald.]

Het afgelopen jaar zijn de betalingen van slachtoffers van ransomware de grens van $1 miljard gepasseerd. Dat is een een nieuw record en een breuk met de daling van de activiteit van het voorgaande jaar. Dit schrijft Chainanalyses.

Een ander voorbeeld van een misdaadrapport dat vorige week is gepubliceerd, deelt mee dat meer dan 50% van de ERC-20 tokens die in 2023 op DEX's werden genoteerd patronen vertoonden die kunnen wijzen op pump and dump-schema's.

Bullish voor HAPI

De gegevens van Chainanalyses geven de noodzaak aan van een protocol als HAPI. HAPI is een cybersecurity protocol en werkt ook samen met Chainanalyses. Wij gaan ervan uit dat dit rapport een verdere positief effect kan hebben op de koers van HAPI in de toekomst.

Het rapport toont aan dat er nog steeds veel fraude wordt gepleegd in crypto. HAPI is een protocol dat dit zou kunnen opsporen. De samenwerking tussen HAPI en Chainanalyses geeft aan, aan de hand van dit rapport, dat HAPI pas aan het begin van groei staat.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.