Navigation

Crypto: flinke daling volume voor het eerst in 7 maanden - COIN - Flow Traders

Voor het eerst in zeven maanden is het handelsvolume op de grote crypto exchanges gedaald, terwijl de marktleider Bitcoin daalde van een recordhoogte. Volgens recente gegevens van onderzoeksbureau CCData is het spot handelsvolume op centrale exchanges zoals Coinbase $COIN, Binance en Kraken in april met 32,6% gedaald naar $2 biljoen.

Flow Traders

Dit is een negatief signaal voor aandelen zoals Coinbase, maar indirect ook voor Flow Traders $FLOW, dat het in de eerste maanden van dit jaar van crypto moest hebben. We doen trouwens niets met Flow Traders.

De afname van het handelsvolume volgt na een periode van explosieve groei eerder dit jaar, welke samen viel met de introductie van in de VS beursgenoteerde fondsen die in Bitcoin investeren. Echter, door het "aanscherpen" van de financiële voorwaarden in de VS, waar de Federal Reserve geconfronteerd wordt met de uitdaging om de aanhoudende inflatie te beteugelen, is het handelsvolume afgenomen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.