Navigation

Crypto: de recap van TreeCap - visie portfolio manager Mathijs Kriek

Crypto: de recap van TreeCap - visie portfolio manager Mathijs Kriek

Niet zo gek veel te melden zo begint Kriek. Het nieuws werd gedomineerd door Gary Gensler and friends. Van een interview op CNBC, de reacties op de Wells notice (dagvaarding) richting Robinhood tot de stand van zaken van Kraken en Coinbase .

Wat wel opviel, en ook gemeld op scetrader.nl, is de aandacht voor JP Morgan en SIG die blootstelling hebben aan de Bitcoin ETF alsof ze volop investeren. Niet volledig terecht zo beargumenteert hij want beide zijn market-maker dan wel authorised participant (AP) en dus vrij logisch dat ze deze holdings rapporteren. Maar Kriek verzekert dat ze niet of nauwelijks long zitten.

Volumes, zowel op de spot als de derivaten markt, zijn ook gezakt in de maand April en dat na zeven maanden van stijging. Voor de komende weken is het vooral letten op de naderende deadline van de US Ethereum spot ETF en een aantal grote unlocks in Altcoins.


Meer informatie is te vinden in zijn nieuwsbrief op substack of via LinkedIn.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.