Navigation

Crypto: utility tokens - waarom ze hun belofte niet waarmaken - Greater Fool Theory

Onpopulaire mening die velen nooit zullen toegeven: utility tokens gaan nooit genoeg gebruikers genereren om hun token-economie te ondersteunen. Maar wat betekent dit precies, en waarom is het belangrijk om te begrijpen?

Wat zijn utility tokens

Utility tokens zijn digitale munten die toegang geven tot een specifiek product of dienst binnen een blockchain-platform of applicatie. Ze zijn bedoeld om binnen dat ecosysteem te worden gebruikt voor functies zoals het betalen van transactiekosten of het ontgrendelen van premiumfuncties.

Waarom schieten ze tekort

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.