Navigation

Crypto: de recap van TreeCap - visie portfolio manager Mathijs Kriek

Crypto: de recap van TreeCap - visie portfolio manager Mathijs Kriek

Risk off op basis van escalatie in het Midden Oosten, inflatiecijfers, de zogenaamde “tax selling” wat relevant is voor Amerikanen en de Wells Notice die Uniswap ontving van de SEC. Een gevaarlijke cocktail wat resulteerde in grote verliezen met name op de zaterdag door heel veel liquidaties in de hefboomproducten.

Mathijs Kriek, de portfolio manager van TreeCap was al weken voorzichtig en geloofde ook niet dat Bitcoin een “safe haven” zou zijn zoals goud. Het zal de komende weken behoorlijk volatiel blijven zo vervolgde hij. De halving komt eraan, Bitcoin miners zitten nog steeds aan de verkoopkant en het is afwachten of het conflict in het Midden Oosten verder escaleert.

De Wells Notice helpt ook niet en is van toepassing op de hele Decentralized Finance (DEFI) industrie al lijkt niet iedereen dat wezenlijk te beseffen. Ook weegt deze zwaarder dan de Ripple en de mogelijke Ethereum case.

Meer informatie is te vinden in zijn nieuwsbrief op substack of via LinkedIn.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.