Navigation

Crypto: recap van TreeCap - portfolio manager Kriek - ETH - Bitcoin en Trump

Crypto: recap van TreeCap - portfolio manager Kriek - ETH - Bitcoin en Trump

Een voorzichtig en broos herstel op de cryptomarkten deze week tijdens de grootste Europese conferentie van het Ethereum ecosysteem in Brussel (https://ethcc.io/).

Kriek koos ervoor om deze virtueel bij te wonen met een aantal interessante presentaties en ontwikkelingen van diverse protocollen. Volop groei, het bouwen, toegankelijker maken en verbeteren van applicaties met als gevolg dat het ecosysteem zeker niet stil staat om het kort samen te vatten. Wel is het zo dat Ethereum zelf moeite heeft met schalen.

De Duitse overheid verkocht al haar Bitcoin en ook Genesis maakt aanstalten. Tussendoor nog de publicatie van de US CPI die de hoop op rente verlagingen vanaf september versterkte.

Alle ogen zijn nu gericht op de Ethereum ETF goedkeuring die de laatste fase ingaat. Daarnaast nog een aantal serieuze token unlocks in onder meer Arbitrum (ARB).

De zomer periode gaat beginnen en dat zal zeker merkbaar zijn maar in crypto weet je het nooit en na de aanslag op Trump kan het sentiment ook weer veranderen zo besloot de portfolio manager.

Meer informatie is te vinden in zijn nieuwsbrief op substack of via LinkedIn.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.