Navigation

Crypto: 4,86 miljard HBAR voor ontwikkeling ecosysteem - niks mee doen

Hedera $HBAR heeft 4,86 miljard $HBAR-tokens toegewezen aan de ontwikkeling van het ecosysteem. Het Hedera-netwerk zal deze tokens vanuit de Hedera Treasury gebruiken voor verdere ontwikkeling en geavanceerd gedecentraliseerd bestuur.

Deze toewijzing suggereert dat het wellicht een solide basis heeft om de technologie verder te ontwikkelen. De tokenomics is echter zwak. Iets waar we al eerder op hebben gewezen. Er is sprake van hoge token-inflatie en het lijkt waarschijnlijk dat ook deze tokens uiteindelijk op de markt zullen verschijnen. Dat betekent koersdruk. Wij zien momenteel geen reden om iets te doen met deze crypto.

Terug naar het bericht.

De Hedera Global Council, dat toezicht houdt op het netwerk, zal het merendeel van de fondsen gebruiken voor bestaande initiatieven, waaronder de HBAR Foundation, de Hashgraph Association en de DLT Science Foundation.

Een deel van de tokens zal ook worden gebruikt voor operationele kosten en het vergoeden van vroege overeenkomsten met toekomstige tokenkopers. Deze stap komt na een periode van (volgens het protocol zelf) versnelde adoptie van het Hedera-netwerk in 2023, met meer dan 33 miljard transacties, en dient ter ondersteuning van verdere ontwikkeling en gebruik van het netwerk.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.