Navigation

Crypto: markten misschien te optimistisch snelle goedkeuring ETF op Ethereum

Er zijn verschillende marktpartijen die ergens in mei goedkeuring verwachten voor een spot ETF op Ethereum. Maar wij hebben daar steeds meer twijfels over. De kans bestaat dat goedkeuring langer op zich kan laten wachten.

De SEC lijkt niet al te happig te zijn om tot een snelle goedkeuring over te gaan. Na de lancering van de spot Bitcoin ETF's heeft de SEC zich over het algemeen vrij negatief uitgesproken over dit product.

Het kan zijn dat de SEC eerst wil zien hoe de verhandeling van de spot ETF's op Bitcoin verlopen, voordat ze overgaan tot goedkeuring van spot ETF's op Ethereum.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.