Navigation

Bitcoin: lager na artikel WSJ - SpaceX en Tesla verkocht de munt

SpaceX verkocht in 2021 en 2022 voor $373 miljoen aan Bitcoin $BTC die het op zijn balans had staan volgens The Wall Street Journal. Tesla $TSLA liquideerde meer dan 30.000 Bitcoin ter waarde van $936 miljoen in het tweede kwartaal van 2022, ongeveer 75% van zijn oorspronkelijke Bitcoin-bezittingen ter waarde van $1,5 miljard.

Hoewel dit oud nieuws is heeft het wel weer effect op crypto. Ook Bitcoin daalt en de totale markt ligt er zwak voor binnen de range die al zichtbaar is sinds juni vorig jaar.

De verkoop toont als eerste aan dat beleggers die "slaafs" Elon Musk volgen uiteindelijk geld kunnen verliezen. Musk denkt aan zichzelf en is niet de Messias.

Tevens heeft het bericht twijfels gebracht over de werkelijke intentie van grote partijen om een Bitcoin ETF aan te vragen. Met andere woorden: de kans dat Bitcoin ETF's de heilige graal worden mag met meer twijfel worden bekeken.

WSJ News Exclusive | A Rare Look Into the Finances of Elon Musk’s Secretive SpaceX
The rocket company and satellite operator narrowed its loss to $559 million in 2022. Costs increased, but revenues rose faster.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.