Navigation

Crypto: heatmap 7 dagen - rood - BTC - ETH - XRP

De heatmap voor crypto over de afgelopen 7 dagen laat voornamelijk rode kleuren zien. Bitcoin heeft meer dan 10% van zijn waarde verloren. En Ethereum, waarbij we nog steeds niet uitsluiten dat het daalt tot 700 dollar, is 9% lager.

XRP heeft een aanzienlijke daling van maar liefst 20% doorgemaakt, wat opnieuw aantoont dat het bedrijf Ripple grotendeels "losstaat" van haar eigen XRP-token. We zijn van mening dat rallies momenten zijn om te verkopen en dat de munt uiteindelijk naar een veel lagere waarde kan zakken van een dubbeljte. Ook andere munten hebben zwakte laten zien.

De markt zal waarschijnlijk na elke opleving opnieuw onder druk komen zolang de markt wordt gegijzeld door nutteloze munten en crypto geen echte langdurige use cases heeft. Uiteindelijk verliezen de meeste mensen hun vermogen aan deze waardeloze en frauduleuze munten die ze hebben gekocht op basis van valse beloften of zonder grondig onderzoek.

Voorzichtigheid is geboden en het is mogelijk dat je zelfs mag twijfelen aan de bredere acceptatie van Web 3.0, gezien het feit dat het nog steeds niet wijdverbreid wordt omarmd.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.