Navigation

Crypto: daling Bitcoin kan mogelijk nog langer aanhouden - druk vanuit GBTC

Crypto: daling Bitcoin kan mogelijk nog langer aanhouden - druk vanuit GBTC

We hebben eerder aandacht besteed aan de druk op Bitcoin en daardoor ook op altcoins omdat beleggers uit GBTC stappen. Meer partijen delen dezelfde analyse. Het zou zelfs kunnen dat Bitcoin daardoor daalt tot onder de 40.000 dollar en mogelijk zelfs de mid-30.000 bereikt voordat de boel weer een rally inzet.

Analisten van JPMorgan merken op dat als GBTC-investeerders doorgaan met het nemen van winst en dat dit Bitcoin mogelijk verder neerwaarts zal beïnvloeden.

Atlascap Invest voorziet zelfs dat in de komende 1 tot 2 maanden de verkoopdruk van (Grayscale) GBTC rechtstreeks van invloed zal zijn op de prijs van Bitcoin. Bij het huidige uitstroom-tempo zal het effect van Grayscale GBTC naar verwachting nog wel even, maar niet langer dan 2 maanden, invloed hebben op de prijsschommelingen van Bitcoin.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.