Navigation

Crypto: Gerechtelijk onderzoek zaak Binance - bepaling digitale activa

De rechter, belast met de SEC-zaak tegen Binance, Binance.US en voormalig CEO Changpeng Zhao (CZ), zal een gerechtelijk onderzoek starten om te bepalen of digitale activa als effecten moeten worden beschouwd.

Om daarop in te haken. Hoewel Binance mogelijk de beste technologie heeft, vermijden we deze munt en dit platform. Amerikanen zijn "nog niet klaar" met alles wat rond Binance zweeft. De BNB-tokens blijven een risico voor de gehele cryptomarkt als het misgaat. Dan kan er tijdelijk een aanzienlijk probleem ontstaan.

Binance.US krijgt de gelegenheid om zich te verdedigen en argumenten aan te voeren over de permanente aard van digitale activa als effecten, evenals de vraag of staking als een effect kan worden beschouwd.

De rechter zal luisteren naar argumenten over hoe de SEC cryptocurrencies behandelt en of de Howey-test, die bepaalt wat als effect wordt beschouwd, juist wordt begrepen. De behandeling van tokens, waaronder BNB en Binance USD, zal in de zaak worden beoordeeld, maar het exacte tijdstip van argumenten is nog onbekend.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.