Navigation

Crypto: Ripple wil nog steeds naar beurs - buiten de Verenigde Staten

Ripple CEO Brad Garlinghouse heeft bevestigd dat het bedrijf nog steeds overweegt naar de beurs te gaan, maar buiten de Verenigde Staten. Dit vanwege de als vijandig ervaren regelgeving van de SEC. Ripple is de uitgever van de XRP-token.

Hij noemde het voorbeeld van Coinbase, dat na goedkeuring van hun S-1-aanvraag door de SEC juridische stappen tegen hen zag. De verkenning van internationale markten is bedoeld om rechtsgebieden te vinden met duidelijkere regelgevende kaders voor een mogelijke beursgang van Ripple.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.