Navigation

Crypto: sterke rally - draagkracht beperkt - Bitcoin

De cryptomarkten hebben in Amerika een aanzienlijke rally doorgemaakt. Bitcoin wist zo'n 6% winst te boeken, terwijl de altcoins ook sterke winsten boekten.

Vooral Stacks, dat wordt gecorreleerd aan Bitcoin omdat het als een toepassing wil dienen die Bitcoin kan ontsluiten via een smart contract, was één van de grotere winnaars. De pieken van enkele dagen geleden bij crypto zijn nog niet bereikt.

De stijging van de cryptomarkten roept nog steeds twijfels op of we al een sterke bodem hebben bereikt. Hoewel we verwachten dat Bitcoin qua trend duidelijk verder omhoog kan, moet Bitcoin misschien toch nog eens het huidige steunniveau testen, dat nu support is geworden, om te zien of het echt sterk genoeg is.

Voor veel altcoins hebben we grotere twijfels over de duurzaamheid van deze rally. Als deze voortzet, gaan we richting de volgende door een groot gedeelte memecoin gedragen melt-up. Deze wordt dan niet ondersteund door fundamentele factoren, want munten die een economische toepassing hebben blijven ook nu achter. De recente rally is dus enigszins onduidelijk of deze zich zal voortzetten.

Desalniettemin willen we afsluiten met de duidelijke gedachte dat Bitcoin in een opwaartse trend zit. Hoewel altcoins gevoelig kunnen zijn voor een neerwaartse correctie, blijven de betere altcoins met sterke economische toepassingen naar onze mening kansen bieden, ook op de lange termijn.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.