Navigation

Herhaling: Crypto: weer nepnieuws over Kamala Harris en Gary Gensler

Herhaling: Crypto: weer nepnieuws over Kamala Harris en Gary Gensler
pro

[Dit bericht is op dinsdag in de feed geplaatst en wordt nu onbewerkt herhaald.]

Credits: Marthijs Kriek van TreeCap voor het opmerken en uitzoeken.

Bitcoin Magazine en andere crypto-influencers hebben mogelijk nepnieuws verspreid over de Amerikaanse presidentskandidaat Kamala Harris. Volgens de artikelen zou Harris, als ze tot president wordt verkozen, SEC-voorzitter Gary Gensler benoemen tot Minister van Financiën.

Dit is echter volledig onjuist en door meerdere leden van het Congres weerlegd, aldus Protos wat een betrouwbaar informatiekanaal is. Ook wij zijn er deze keer ingetrapt. En dit is precies wat we deze hele tijd bedoelen. Crypto bestaat uit te veel onzin en scammers en oplichters. Bij elk bericht zijn we al argwanend, maar zelfs dat is blijkbaar niet genoeg om de waarheid te achterhalen. Veel verhalen op social en van influencers zijn vaak leugens. Het imago van crypto gaat op deze manier nog verder naar de knoppen

Enige achtergrond

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.